News

New service - courier shipments to more than 220 countries

Ekspress sūtījumi.

Ekspress kurjera sūtījumi uz 220 pasaules valstīm

Jauno gadu iesākam ar labiem jaunumiem! No šā gada janvāra platforma DoorToDoor.eu saviem klientiem nodrošina jaunu pakalpojumu – ekspress sūtījumus uz trešajām valstīm. Proti, uz valstīm, kas nav Eiropas Savienības sastāvā, tādas kā Apvienotā Karaliste (Lielbritānija), Krievija, Norvēģija, Šveice, ASV, Kanāda, Austrālija un daudzas citas – kopumā vairāk nekā 220 pasaules valstis. Sūtījumu piegādes notiek ar avioreisiem, tādēļ īpaši jāpievērš uzmanība sūtījumos aizliegto vielu sarakstam.

Sūtīt ar DoorToDoor.eu platformas starpniecību ir vienkārši. DoorToDoor.eu cenu kalkulatorā ievadi no kurienes uz kurieni vēlies sūtīt, tad sūtījuma datus (svars, garums, platums, augstums) un saņem vairāku piegādātāju cenu piedāvājumus uzreiz. Izvēlies sev piemērotāko piegādātāju un noformē sūtījumu. Veicot sūtījumu uz trešajām valstīm, papildu nepieciešams aizpildīt precīzu sūtījuma satura aprakstu –  invoice, kas paredz sūtījuma satura precīzu uzskaitījumu angļu valodā, vienību skaitu un vērtības uzrādīšanu. Sūtījuma invioce ir precīzi jāatbilst sūtījuma saturam. Piemēram, nerakstām tikai “sweets”, bet precīzi “Laima chocolate candies”, “mašīnas detaļas”, “rezerves daļu” vietā norādiet “sūkņi”, “blīvslēgi” vai “dzinēji”, “apparel” vai “clothes” vietā norādiet “vīriešu lina krekls”, “meiteņu džinsu veste”, “sieviešu ādas kurpes”, “caurules” vietā” norādiet “plastmasas caurules”, “tērauda caurules”.

Tev vienkārši elektroniskā formā jānorāda, kādas preces, kādā skaitā un vērtībā atrodas paciņā. Kad tiks veikta sūtījuma pakalpojuma apmaksa, šis invoice tiks pievienots muitas dokumentiem. Sistēma ir pilnībā automatizēta un ērti pārvaldāma.

Jāpiebilst, ka šādu automatizētu pakalpojumu DoorToDoor.eu nodrošina sūtījumiem, kuru kopējā vērtība nepārsniedz 1000 euro. Savukārt, ja uz trešajām valstīm nepieciešams sūtīt paku ar lielāku vērtību, aicinām sazināties ar DoorToDoor.eu, rakstot e-pastu uz info@doortodoor.eu vai pa tālruni 27116666. Sūtījumu kurjers paņem jau nākamajā darba dienā pēc pakalpojuma samaksas saņemšanas, bet jau pēc 1 – 7 darba dienām tas sasniedz plānoto galamērķi, atkarībā no izvēlētas valsts.

Noformēt sūtījumu var gan reģistrējoties, gan kā nereģistrēts lietotājs. Pēc apmaksas veikšanas savā norādītajā e-pastā saņemsi nepieciešamās pavadlapas, neaizmirsti izdrukāt 2 pavadlapas – viena jāpiestiprina sūtījumam, otra jānodod kurjeram rokās. Tavs sūtījuma invoice ir jau nosūtīts piegādātājam.

Ja veic regulārus sūtījumus uz trešajām valstīm, reģistrējies platformā un piesakies DoorToDoor.eu rakstot e-pastu uz info@doortodoor.eu vai pa tālruni 27116666, lai saņemtu savu atlaižu kodu sūtījumiem.

DoorToDoor.eu – pasaule dažu dienu attālumā!

Jūsu piegādes partneris
DoorToDoor.eu

Back

Mēs apkopojam un apstrādājam Jūsu personisko informāciju šādiem mērķiem: Analīze. Uzzināt vairāk